Última ronda

Una sola eliminatòria separa el Club Hoquei Vila-seca de la permanència a la Nacional Catalana. El triomf contra el Sentmenat acosta l'objectiu per als de Ricard Notario, que han tret a relluir el seu millor repertori en el moment més important de la temporada.

El CH Vila-seca es creuarà amb el Caldes B en l'eliminatòria final de salvació a la primera categoria de l'hoquei patins de Catalunya. El primer dels tres possibles partits es jugarà a domicili, el 29 de maig, i la ronda arribarà a Vila-seca un cap de setmana posterior en què també es disputaria, si és necessari, el tercer i últim enfrontament fora de casa.

Els grocs no van fallar contra el Sentmenat i el dia en què ja no hi havia marge per a l'error: qui perdia descendia a Primera Catalana. Va ser la tercera victòria vila-secana els últims quatre compromisos. Sembla que l'equip rep per fi el premi a l'esforç acumulat durant una curta campanya farcida d'entrebancs per culpa de la pandèmia.

hoquei 2 18 maig

La trajectòria del conjunt del Tarragonès és oposada a la del Caldes, eliminat de la repesca per pujar a OK Plata i que va caure en una fase anterior per eludir la final d'ara. Si l'aspecte mental és rellevant, l'avantatge previ és per CH Vila-seca.

De cara a l'inici del "playout" definitiu el cos tècnic recuperarà Pau Racionero, però perdrà Marcel Nolla, un dels golejadors del darrer partit, per acumulació de targetes blaves.