El FICVI projectarà més de cinquanta curtmetratges aquesta setmana

El cinema pren el protagonisme a Vila-seca durant aquesta setmana. Dissabte es va donar el tret de sortida a una nova edició del FICVI. El festival de curtmetratges de Vila-seca projectarà fins diumenge que ve més de 50 curtmetratges, entre altres activitats.

L’Auditori Josep Carreras serà durant tota aquesta setmana el punt neuràlgic d’una nova edició del festival internacional de curtmetratges de Vila-seca. Un festival consolidat que preveu projectar més de 50 curtmetratges en la secció oficial i que ha sabut adaptar-se a l’estricta normativa sanitària per mantenir el programa ajustant horaris i exprimint la sala gran de l’auditori per poder ajustar aforaments a la demanda. L’estrena del festival amb la inauguració oficial ja va regir-se pels condicionants sanitaris i les restriccions imposades per la Generalitat per frenar l’expansió de la Covid-19. Malgrat tot, la resposta del públic vila-secà ha estat òptima.

Entre els curtmetratges que es podran visualitzar hi trobarem també els realitzats aquest cap de setmana pels participants en el concurs in-situ. Són treballs que s’han de realitzar en 48 hores amb Vila-seca com a escenari i amb objectes proposats per l’organització com a protagonistes. Un concurs impulsat des de l’organització del festival que s’ha convertit en un punt de trobada de joves directors.

Amb la participació de 14 grups, enguany el festival ha superat el record de participació en aquesta proposta. El festival, que s’allargarà fins diumenge també contempla, a banda de la secció oficial,  sessions destinades a centres educatius.