Els centres d'estètica defensen que són negocis segurs i no comparteixen el seu tancament

Després de tancar per obligació divendres, l’Àngels aixeca de nou la persiana del seu centre d’estètica. No ho fa per treballar sinó per mostrar-nos com estarà durant els pròxims quinze dies,sense cap mena d’activitat. Les noves restriccions del govern obliguen aquests tipus de negocis a tancar del tot, excepte si ofereixen servei de perruqueria. Des del sector diuen que l’anunci els va agafar per sorpresa. No ho entenen i tampoc ho comparteixen perquè asseguren que segueixen amb totes les mesures de seguretat sanitàries.

Defensen que abans d’un tancament total sí que haurien entès restringir alguns tipus de tractaments com els facials.

Per ella, obrir l’agenda és sinònim d’indignació. Taxades hi ha totes les persones que tenia programades pels pròxims dies. Ingressos que ara deixarà de facturar, però l’altra part de la balança no es compensa, perquè les despeses hi seguiran sent. Si les restriccions s’allarguen, la situació pot ser crítica.

Per sort, aquests mesos de l’any són dels més fluixos pel que fa a la feina. Amb el poc optimisme que queda el sector, esperen que per l’època de Nadal puguin prestar al 100% els seus serveis, si no ja saben que molts locals hauran de tancar per sempre.