Un concert de renom mundial a Vila-seca que pot salvar vides

La Gala Benèfica contra la Leucèmia de l'Auditori Josep Carreras pretèn assolir 14.000 euros de recaptació, la setmana vinent, i amb motiu del concert de la soprano Judith Van Wanroij i el contratenor Xavier Sabata. Serà la dissetena edició d'una trobada que se celebrarà el divendres 22 de novembre.

La gala a benefici de la Fundació Josep Carreras frega la majoria d'edat amb bona salut gràcies al suport de l'ens que porta el nom del tenor universal tenor. És una cita ineludible del calendari cultural de Catalunya i omple anualment l'Auditori de Vila-seca. Al seu dia, l'aposta per la música i la solidaritat, des del rigor i la humilitat, va permetre que entitats com l'Obra Social La Caixa i la mateixa Fundació Josep Carreras confiessin a cegues en Vila-seca. I amb 14.000 euros, la xifra aproximada que va recaptar-se el 2018, els investigadors poden completar noves passes per fer front a la leucèmia.

No és tan sols pagar 50 euros per ajudar a la causa, és sobretot una oportunitat de gaudir d'artistes de ressò internacional. Judit van Wanroij, acompanyada aquest cop per l'orquestra barroca Vespres d'Arnadí, dirigida per Arcadi Espada. és una soprano nominada als Grammy i fidel als circuits de festivals i operes més importants del planeta. També escoltarem el contratenor Xavier Sabata, format a Barcelona i Alemanya i distingit als millors escenaris, des del Teatro Real al Liceo fins a París o Venècia. Música clàssica de primera categoria.

La fila zero ja s'ha habilitat per a possibles col·laboracions, i les entrades poden adquirir-se a través del web www./auditorijosepcarreras.cat. El concert, el dia 22 d'aquest mes al vespre.