El CB Valls al complet: Christian Musoko ja treballa a disposició d'Oriol Pozo

Les dificultats burocràtiques van impedir que disposés de minuts en la victòria de la setmana anterior a la pista del Sants, però Christian Musoko ja és un més en la dinàmica del Club Bàsquet Valls. El pivot congoleny espera debutar aquest mateix cap de setmana.

És un pivot atlètic amb bons moviments al pal baix capaç d'intimidar i finalitzar per sobre de la cistella. De 2.03 i nascut l'any 1995, és de la República Democràtica del Congo, va passar puntualment pel Múrcia de LEB i va formar-se a la Lliga universitària nord-americana, a més de competir a Geòrgia. Els entesos diuen que és un perfil de superior categoria que ha d'oferir un salt de qualitat al Club Bàsquet Valls. De moment, Christian Musoko ha demostrat interès en la cultura local i en exercitar-se més enllà del planning de l'equip.

Musoko debutarà dissabte a casa i contra l'Olivar, el vinculat del Saragossa de Lliga ACB i que va debutar amb derrota com a local davant el Roser. Són joves i alguns treballen en dinàmica de primer equip. Per la seva banda, els vallencs volen sumar la segona del cursi demostrar ben aviat que el Joana Ballart pot ser de nou el fortí d'èpoques passades.

Encara sense Jordi Llagostera i Marc Navarro, serà el debut a Lliga EBA i a Valls del tècnic Oriol Pozo; dissabte a les 18 hores, Club Bàsquet Valls-Olivar.