El moviment feminista posa noms de dones a diversos carrers de VallsSón escassos els carrers de ciutats i pobles que porten nom de dona. Això és el que ha volgut reivindicar l’acció de La Marruixa de Valls coincidint amb el 8 de març.

Més de 200 persones han recorregut la capital de l'Alt Camp sota el lema “Els carrers també són nostres” per canviar els noms de 12 carrers per retre homenatge a dones. Maria Murtra, Maria Mercè Marçal, Ramona Serra, Pepa Plana o muralla de les preses i exiliades són noms que han quedat fixats en carrers i places de Valls.

Es tracta d’un gest provisional però que volen traslladar a les administracions locals. Des de La Marruixa, diuen que la reivindicació ha d'anar més enllà i que l'Ajuntament té ara una oportunitat per adoptar aquesta perspectiva de gènere i donar presència a les dones a la nomenclatura de la ciutat i a les diferents àrees que gestiona. 

La mobilització a Valls ha fet parada a la plaça del Blat on s’ha llegit el manifest d’aquest 8 de març i, finalment, ha acabat amb un vermut i dinar popular.