El temible calendari del CB Valls

Si el l'equip vol mantenir la seva plaça, haurà de sortir viu dels enfrontaments contra tres equips de la part alta i dos més de la zona baixa. Queden set jornades, i dues victòries separen els vallencs de les posicions de perill.

No és el calendari desitjat pel Club Bàsquet Valls, que aquest cap de setmana passa per la pista del Castellbisbal, el penúltim de la Lliga EBA, abans de rebre el líder CBT. Posteriorment els de Jordi Balaguer es desplaçaran a la pista del Quart, l'altre equip en places d'ascens, i jugaran a casa contra el sempre incòmode Olivar de Saragossa.

El penúltim viatge es produirà a la gairebé inexpugnable pista de l'Esparreguera. L'últim compromís com a local serà davant un Cornellà que podria jugar-se la permanència. Finalment, la Lliga EBA s'acomiadarà amb un altre derbi a Salou. Queden 7 jornades i només dues victòries separen els vallencs de la zona perillosa. Tot i el canvi a la banqueta, els resultats no acompanyen.

Davant hi haurà un Castellbisbal que només pot evitar ja el descens directe i que vol una plaça de promoció per la permanència. Perdre suposaria afrontar el clàssic davant el CBT gairebé a care o creu. El Castellbisbal-Club Bàsquet Valls començarà dissabte a les 19.45 hores.