El GTP presenta uns Pastorets rejovenits

Un any més l’eterna al·legoria de la lluita entre el bé i el mal escenificada pels tradicionals pastorets ha arribat al Teatre Principal de Valls, on el GTP hi escenifica la seva particular versió de la narració. Enguany amb uns rejovenits Fredolic i Garrafó, els dos pastors aventurers que protagonitzen la història. Dues cares noves dalt de l’escenari, acompanyades per d’altres encarnant els diferents personatges. Un relleu generacional amb què el Grup del Teatre Principal vol reivindicar la seva aposta per la gent jove.

Música en directe amb els tradicionals cuplets i cançons pròpies dels Pastorets Principals de Valls acompanyen una posada en escena que puja una quarantena d’actors dalt de l’escenari. Una producció que necessita de la complicitat d’una vuitantena de persones i que en aquesta edició ha estrenat també nous decorats dissenyats, partint d’elements identificatius de Valls i l’Alt Camp, Adrià Batet.

Els Pastorets Principals de Valls allargarà la seva escenificació fins el dia de Reis. També hi haurà representació l’1 de gener i sessió doble el dia 4.