Punt final al catorzè Festival Guant de Valls

Els titelles han protagonitza part del cap de setmana a Valls. El Festival Guant hi ha portat set propostes de teatre de titelles pensades per a públic familiar i adult. Talelrs i música en directe han completat un Guant que suma ja 14 edicions.

Protagonisme dels titelles en un cap de setmana en què la proposta presentada pel Festival Internacional de Teatre de Titelles Guant ha omplert les butaques del Teatre Principal de Valls i també els diferents espais de l’equipament. En un festival que té com a objectiu posar en valor les diferents tècniques dramàtiques de manipular titelles els més petits han pogut també crear-se la seva pròpia, en aquest cas participant d’un taller de papiroflèxia proposat per l’artista tailandesa Arunee Vasanserekui.

El taller servia de pròleg a l’inici oficial d’un Guant que en aquesta edició ha apostat fort per la música en directe, present en bona part dels espectacles presentats com és el cas de l’espectacle inaugural de Mimaia Teatre Roig Pèl Roig.

Més música en directe, per exemple, dins la proposta de la companyia cambrilenca El Matito, un espectacle familiar amb tocs d’humor i la música i veu d’Arturo Gaya dalt de l’escenari. Un dels plats forts d’un festival que ha repartit set propostes durant un cap de setmana intens, en què com ja ve sent habitual, els alumnes de l’Institut Narcís Oller també han presentat un espectacle pluridisciplinar combinant diverses tècniques del teatre de titelles.