Judit Fàbregas deixarà la política municipal quan acabi el mandat

La tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Valls, Judit Fàbregas, abandonarà la política municipal quan finalitzi aquesta legislatura. D’aquesta forma, l’executiu de Batet perdrà un dels seus pilars, i s’obren més interrogants sobre la llista que presentarà el PDeCat a Valls per a les properes eleccions municipals. Una llista on el mateix alcalde encara no ha assegurat que hi serà.

Després de dotze anys exercint com a regidora a l’Ajuntament de Valls, l’actual tinent d’alcalde del consistori vallenc, Judit Fàbregas, ha anunciat que deixarà el món de la política municipal quan finalitzi aquesta legislatura.

Regidora des del 2007, ha ocupat diverses carteres al llarg de les tres legislatures que completarà, entre elles, la regidoria de Cultura, coincidint amb la celebració de les Festes Decennals, Esports o, actualment, Barri Antic, Patrimoni i Actuacions Públiques. Un càrrec de pes a l’executiu de Batet. L’alcalde agraeix la tasca desenvolupada per Fàbregas i entoma la decisió d’una de les seves mans dretes al grup municipal.

Amb la renuncia de Fàbregas a continuar vinculada a la política municipal s’obren encara més interrogants sobre la llista que presentarà el PDeCAT a les properes municipals per donar continuïtat al projecte encapçalat per Albert Batet, que dona llargues sobre la seva hipotètica candidatura i evita postular-se encara com a alcaldable una tercera legislatura.