Aturada d'oxigen per a la UE Valls

L'esperit competitiu ha estat sempre la senya d'identitat de la Unió Esportiva Valls. Les ganes de tornar a jugar i guanyar encara augmenten més quan un equip passa per una mala dinàmica de resultats. Res més lluny de la realitat, al conjunt de Manel Cazorla, l'aturada de la Lliga Elit per Carnaval li anirà com anell al dit. Malgrat encadenar ja cinc jornades sense conèixer la victòria, els vallencs necessiten descansar i agafar forces.

I és que ara mateix, els de la capital de l'Alt Camp tenen la infermeria plena per culpa d'una plaga de lesions. Gairebé una desena jugadors importants estan de baixa o tenen molèsties. Riqui de Antonio, Pol i Bati van caure a la primera meitat de l'últim partit. Plana i Vega fa dues setmanes. Óscar Torre encara ja l'últim tram de la seva recuperació mentre que a Xavier Toldrà li falten encara dos o tres mesos.

L'OBJECTIU NO CANVIA

Malgrat tots els entrebancs, els vallencs segueixen en la lluita per entrar a la promoció d'ascens a 3a Federació, el gran objectiu de la temporada. El Valls és sisè classificat amb 25 punts. A la part alta del tercer al vuitè només hi ha quatre punts de diferència, sis equips competeixen per quatre places de play-off.

Per al pròxim duel el tècnic espera que Vega, Bati i Òscar puguin anar almenys convocats. Serà important perquè el Valls rep al Lloret, un rival directe. Els de la Costa Brava són setens amb 24 punts. El partit es podrà veure en directe per TAC12, dissabte 17 a les quatre de la tarda.