Els Amics de la Música de Valls tornen a programar un concert participatiu

L’aposta per apropar la música a la ciutadania amb una proposta participativa tornarà a ser el principal reclam de la programació que els Amics de la Música de Valls han elaborat per a la temporada que ara comença. La bona experiència del Messies de Händel, l’any passat, convida a repetir. Enguany, a finals de desembre, s’interpretarà el Glòria de Vivaldi, però no només a Valls. Els Amics de la Música han buscat complicitat i han ampliat l’abast de la proposta, que també es traslladarà a Reus i Tarragona. A més, s’incorpora a les veus l’orquestra Camerata XXI.

Compartirà l’etiqueta de quilòmetre zero i de qualitat l’altra gran proposta de la temporada. El mes de maig, la Franz Schubert Filharmonia portarà a Valls la novena simfonia de Beethoven.

A les dues grans propostes de la temporada s’hi afegiran quinze concerts més de petit format. La temporada s’iniciarà el dijous 19 d’octubre amb un concert que recordarà l’obra del compositor valencià Josep Melcior Gomis. El programa inclou el tradicional Cant de la Sibil·la i també emplaçaments nous. Les Nits de Clàssics també arribaran a la plaça del Museu Casteller, on s’ha programat l’últim concert de la temporada.