Victòria convincent i solvent de la UE Valls

Victòria convincent i solvent de la Unió Esportiva Valls per 3 gols a 1 davant un bon equip com el Rubí. Sergi Folch, amb un hat-trick i el porter Jose, que va aturar un penal, van ser els grans protagonistes. El Valls, tot i tenir nou baixes, va tornar a demostrar que al Vilar sempre és favorit.

Sortida amb tromba del conjunt de Manel Cazorla amb dos gols en un quart d'hora. Folch va obrir el marcador amb un gran xut des de la frontal de l'àrea. El mateix davanter va repetir pocs minuts després al rematar una pilota morta a l'interior de l'àrea. El dos zero va fer mal als visitants que pràcticament no van trepitjar amb perill l'àrea del Valls. El porter local Jose, però va aparèixer al moment més important a l'aturar un penal encara al primer temps.

El Valls sentencia a la represa

Els vallencs van sentenciar amb el 3 a 0 al quart d'hora de la segona meitat. Gran jugada col·lectiva que Folch acaba encara millor amb un toc sutil. Poc després, el Rubí va retallar distàncies, però les seves esperances es van esvair ràpidament quan es va quedar amb home menys per una agressió de David PérezNogueira. Als minuts finals, poc futbol i moltes interrupcions. El Valls encara va tenir alguna contra per ampliar el marcador mentre el Rubí ho va intentar tímidament.