A Valls les eleccions arriben per Carnaval

A Valls les eleccions municipals s’han avançat. Han arribat per Carnaval. El Rei i la Reina Carnestoltes prenen partit en una cursa electoral que enfronta dos dels elements que la Unió Anelles de la Flama ha incorporat els últims anys al carnaval vallenc: les recreacions burlesques del Bou Tradicional i la Mulassa de Valls.

En la seva aparició per donar la benvinguda al Carnaval els dos personatges van desgranar un programa electoral que posava l’accent en els despropòsits de la política local i apostava per la continuïtat del model de carnaval autogestionat i crític que es viu a Valls. Un carnaval que tindrà el seu plat fort dissabte amb una rua que comptarà amb la participació dels elements carnavalescos de la Unió Anelles de la Flama, amb el Moixó Foguer al capdavant.

Alguns dels elements festius de la UAF ja s’han passejat pels carrers de la ciutat acompanyant l’arribada del Rei i la Reina Carnestoltes. Una rua pel centre històric de Valls, caramel de dijous gras en mà, que va servir per donar el tret de sortida a la peculiar i festiva campanya electoral que enguany serveix de fil temàtic del carnaval vallenc.