El CB Valls visita l'Es Castell per recuperar la sort fora de casa

El Club Bàsquet Valls juga, aquest cap de setmana, on se sent més còmode: fora de casa. Els vallencs van guanyar els sis primers partits lluny del Joana Ballart, malgrat que han perdut els dos darrers, contra l'Olivar i el Santfeliuenc. Ara toca refer-se d'aquestes dues ensopegades com a visitant, que, de moment, són una mera anècdota en el currículum dels de Víctor Neila

Si es guanya en la visita a la pista de l'Es Castell, el Valls continuarà seguint de prop l'estela del Barça B, equip que marca el play-off d'ascens. A banda, els vallencs miraran de reüll què fan CBT i Roser, amb qui estan empatats. Sigui com sigui, de qui han d'estar pendents sí o sí és de l'Es Castell, un equip que ha canviat força respecte a la primera volta.

cb valls

El Club Bàsquet Valls farà bé de no refiar-se de la visita a la pista de l'Es Castell. Tal com avisa l'entrenador, els rivals de la part baixa de la classificació no són fàcils; i és que els balears es juguen la vida. Per ara, jugarien el play-out de descens, tot i que estan empatats amb l'Igualada, que se salvaria, i només tenen una victòria de marge sobre el descens directe.

L'Es Castell-Club Bàsquet Valls es jugarà aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre.