Daniel Garcia, la veu de Tarragona

Daniel Garcia és el jove vallmollenc que representa el Camp de Tarragona en la tercera edició del talent show musical Objectiu Paki. Després de superar el càsting local, imposant-se a la resta de candidats i candidates del nostre territori, ara la seva veu ressonarà al costat d'altres joves cantaires d'arreu de Catalunya.

Concretament, haurà de superar la resta de talents que, com ell, intentaran encisar el jurat de professionals del programa. Mentre aquest moment no arriba, Daniel Garcia continua amb les seves lliçons de cant a l'escola municipal de música Robert Gerhard de Valls. Allà es prepara per una experiència que mai havia viscut en pell pròpia.

En la primera fase de càstings presencials, se seleccionaran 18 dels 24 participants. Això serà aquest dissabte a les 22 hores aquí, a TAC12. Posteriorment, el cap de setmana vinent, en la fase final de càsting, coneixerem els deu concursants oficials de la tercera edició d'Objectiu Paki. Un concurs musical que es podrà seguir cada setmana en aquesta casa.