HC Valls - CH Vila-seca (5-8)

Els de Juanjo Matilla s'emporten el derbi territorial de la Primera Catalana d'hoquei sobre patins i se situen tercers amb 15 punts, 11 més que els vallencs, penúltims de grup en vuit jornades. Uns visitants que van anar de menys a més per respondre als gols inicials de l'HC Valls i per confirmar la millora experimentada les darreres setmanes.

Mentre que el CH Vila-seca acaba de descendir de Nacional Catalana, la màxima divisió de l'especialitat al país, els de l'Alt Camp van disputar la fase d'ascens, sense sort, el curs anterior. Ara afronten una campanya de canvis, fins i tot a la banqueta i amb l'entrada de Gerard Pujol com a relleu de Roger Molina al capdavant.

La primera fase lliguera s'allargarà fins al febrer i definirà quins quatre participants de cada grup es classifiquen per a la fase inicial d'ascens on s'arrosseguen els punts sumats contra els oponents que també formin part d'aquest tram de temporada. Mentre que els campions pugen directament a Nacional Catalana, hi haurà un "play-off" posterior per decidir els altres tres conjunts que ascendeixen. 

El cap de setmana que ve, Mollerussa - CH Vila-seca i HC Valls - Lleida, dissabte i diumenge, respectivament. 

Fitxa del partit:

http://www.hoqueipatins.fecapa.cat/league/1039