CB Valls - Helios (69-68)

Poc abans de començar el quart període, el CB Valls perdia de 14 punts, però la reacció final i l'encert de Vinicius a manca de tres segons permet signar la quarta victòria consecutiva a la Lliga EBA. Així, l'equip se situa amb un balanç i continua dos triomfs per sota de la zona de 'play-off' d'ascens a la LEB Plata, ja que tant Barça B com Castelldefels tampoc van fallar.

I que serveixi d'avís el patiment extrem contra l'Helios per no fer cas a la classificació d'ara en endavant. Els aragonesos només s'han emportat un dels nou duels disputats i van fregar al segon al Joana Ballart, amos i senyors dels tres quarts inicials. Amb els locals negats des de la zona de tirs lliures i poc encertats en el tir exterior, l'Helios va comptar amb marges de punts perillosos, gairebé insalvables. Així, quedaven poc més de 8 minuts de joc i l'electrònic reflectia un poc encoratjador 51 a 62.

Un parcial de 10-2, ara bé, va revifar els de Víctor Neila, tot i que l'Helios va escapar-se un altre cop set punts amunt quan quedava 1.58 per al final. Aquest cop sí, dos triples de TImoner i Oriol Besora, a banda del bon balanç defensiu, van permetre que Marcus Vinicius comptés amb el darrer intent per situar el CB Valls per davant, situació inèdita des del primer quart. L'últim tir desesperat dels visitants, des de fora, no va entrar.

Timoner i Besora van ser els màxims anotadors dels vallencs amb 15 i 12 punts, respectivament. L'altra lectura positiva de la jornada és l'estrena del base Jordi Llagostera, que deixa la lesió enrere i que va sumar prop de tres minuts sobre el parquet. El CB Valls passarà dissabte (18.30 hores) per la pista de l'Igualada, sorpresa negativa del curs amb tan sols dues victòries i penúltim de la taula. 

Parcials: 15-18, 15-24, 21-18 i 18-8. 

Estadística del partit: 

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2272369