Actitud inqüestionable

El CB Valls de Lliga EBA ja no té res vital en joc (10-7), però promet compromís fins al final de la temporada, també aquest cap de setmana (dissabte, 18.45 hores) i a la pista d'un Sant Cugat que pateix per no descendir a Copa Catalunya. 

Oriol Besora se suma a la baixa ja coneguda de Marcus Vinicius i reduirà el ventall d'opcions d'Oriol Pozo pel que fa al joc exterior. Tot i això, sense la pressió classificatòria perquè la part alta s'ha escapast de manera insalvable, el CB Valls vol oferir la millor versió que sigui possible tenint en compte, això sí, la reduïda rotació actual.  Adrià Trouvé arrossega molèsties que en principi no haurien de fer perillar la seva participació.

L'anada va ser de clar domini vallenc, però poc comparable és la situació de tots dos conjunts d'abans amb la d'ara. El Sant Cugat, penúltim (4-13), veu la permanència tres victòries per damunt quan queden cinc partits de fase regular per jugar-se. Un rival que no guanya des de l'11 de desembre i que encadena set derrotes.