Encara ets a temps d'inscriure't a La Pica de Picamoixons

Diumenge Picamoixons organitzarà l'onzena edició de la Pedalada Hivernal de La Pica, tot un clàssic del BTT arreu de Catalunya. I encara és possible formar part del llistat de participants, tant pel circuit curt com per un circuit llarg que presentarà lleugeres variacions respecte a l'any passat.

En tornar del Nadal, sempre hi ha un instant, aquest, en què Picamoixons multiplica la seva població per rebre visitants de tot el país que volen participar de la popular Pica. De moment ja es compta amb 900 inscrits, i tots els interessats poden encara apuntar-s'hi.

El recorregut blau consta de 35 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu i el vermell, de 40 quilòmetres i més d'un miler de metres de pendent acumulat, amb petits canvis per fer-lo encara més exigent que l'any 2017. Un repte per a ciclistes d'arreu del territori, fidels a la cita pels camins de la Serra de Miramar.

Uns 130 voluntaris faran possible La Pica, que admet l'elevada competència de curses de tot tipus que es reparteixen pel mapa de Catalunya. En qualsevol cas la prova conserva una salut excel·lent que garanteix la supervivència futura. Sota l'organització de l'EMD de Picamoixons i el club BTT Tarragona, el tret de sortida de la Pedalada Hivernal de Picamoixons es donarà a dos quarts de deu del matí de diumenge.

Les inscripcions poden realitzar-se a www.btttarragona.com/lapica/inscripcions