Així prepara Valls el tennis taula dels Jocs Mediterranis

Present i futur. L'ara i el llegat d'una disciplina que vol fer-se gran al territori amb la complicitat del municipi i de la resta de la comarca. El Joana Ballart serà la seu del tennis taula als Jocs Mediterranis però el full de treball ha començat ja a través de les escoles i el centre de tecnificació territorial. 

situat al Complex Educatiu, la fàbrica de jugadors de tennis taula del futur i un pas indispensable per ser hegemònic dins l'especialitat.

Tarragona sempre ha destacat al tennis taula a Catalunya, tan sols per darrere de Barcelona en volum de clubs. Però ha patit una davallada els últims anys. Amb aquest nou centre es recupera l'essència des de la mateixa base. Aquí s'aposta pels nois i noies que despunten i que mostren interès a depurar les seves habilitats.

Catalunya és capdavantera destacant als campionats d'Espanya i amb jugadors integrants del CAR de Sant Cugat, però continua a anys llum de les grans potències mundials

I amb motiu dels Jocs es vol reforçar el tennis taula a Valls, seu d'aquest esport amb un Pavelló Joana Ballart veterà de cites de primer nivell. Per Setmana Santa aquest mateix indret serà la seu del Campionat de Catalunya i d'una prova internacional de veterans.

Feina com la que es desenvolupa als centres educatius de la comarca i a través del Consell Esportiu i l'ajuntament. Així, Totes les escoles de primària i secundària disposen de personal i material de tennis taula absolutament de franc. Per quart curs un total de 22 escoles i 600 alumnes practiquen la disciplina.

Perquè Valls té una meta final pendent, disposar d'un club propi de tennis taula. I qui s'emportarà les medalles de Tarragona 2018??? 

Tot i que ja va experimentar una remodelació l'any 2003, el Joana Ballart s'ha adequat per actualitzar els protocols de seguretat, des dels sistemes d'alarma a les sortides d'emergència. El tennis taula s'allargarà del 26 al 30 de juny amb proves individuals i per equips.