CB Valls - Cornellà (57-61)

El CB Valls tanca el seu grup de Copa Catalunya en perdre contra un Cornellà que no havia guanyat cap partit fins ara. Abocades a la lligueta per la permanència, les vallenques han anat per davant gairebé tot el duel, però amb avantatges que sempre s'han situat per sota dels vuit punts. 

Ja va dir Benet Ibáñez durant la setmana que l'inici del Cornellà no va ser bo, però que perfectament podria haver sumat algun triomf previ. Justament s'ha produït al Joana Ballart, pista que no veia en acció les seves des de fa un mes. 

Els bons registres en tirs de 2 (53%) han compensat la tarda fosca des de l'exterior, amb tan sols dos triples encertats de 15 intents. Tylin Carter ha assumit el pes ofensiu amb 15 punts per fer front a la diversitat en atac de les visitants, amb tres efectius que han signat dobles dígits anotadors.  

Sense la lesionada Paula Ben, el 42-40 ha estat l'últim marcador favorable de les de l'Alt Camp, a remolc des d'aleshores i sense sort per esgarrapar la que hauria estat la segona victòria en set jornades a Copa Catalunya. Tan sols les dues millors classificades garantiran la permanència. La resta arrencarà de zero una nova lligueta. 

El següent compromís del CB Valls es jugarà diumenge i al pavelló del Joventut Les Corts (19.45 hores).

Parcials: 18-15, 11-13, 13-16 i 15-17

Estadística del partit:

https://www.basquetcatala.cat/estadistiques/2021/619940e6a9a1f90319d34bb3