CB Valls - Artés (82-61)

El CB Valls afrontarà l'última jornada de la Lliga EBA depenent d'ell per accedir a la fase d'ascens a la LEB Plata. El dia de la tornada parcial de públic, contundent triomf dels d'Oriol Pozo, que es mantenen al capdavant del subgrup amb un balanç de 9-2 i que tenen a tocar la segona posició matemàtica. Recordem que els tres millors segons dels cinc subgrups també es classificaran per a la ronda definitiva.

Diamond Onwuka i Morten Bulow han aconseguit 18 punts mentre que Sergi Domènech, dubte d'última hora per molèsties, ha capturat 9 rebots. Liderat per Lazar Mutic (20 punts), l'Artés ha donat la cara durant l'inici però el domini local s'ha evidenciat des del segon i amb avantatges de fins a 20 punts. La reacció dels del Bages més enllà de l'equador, situant-se a 9 de distància, ha incrementat l'emoció, però el CB Valls no ha dubtat en cap moment per emportar-se el duel de manera còmoda.

El Castelldefels és segon a dues victòries i amb dos partits menys; per la seva banda, l'Igualada és tercer, dos triomfs per sota i amb dues jornades menys sumades quan en queden tres. Això significa que tot és possible encara entre els tres millors representants del subgrup de l'EBA. Una competició que descansarà dues setmanes i que tornarà amb l'Igualada-CB Valls del 10 d'abril: fins i tot perdre per menys de 7 punts podria servir als de l'Alt Camp.

 

 

Parcials: 

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2194484