La Lliga de debò comença ara

La UE Valls fa net després de la derrota inaugural contra el potent Terrassa. Pren nota dels aspectes que cal polir i aprèn que el marge d'error a Tercera Divisió és mínim. La lluita per la permanència, però, arrenca diumenge i al camp del Castelldefels.

No és agradable perdre 0-3 el dia que t'estrenes a la categoria i amb la teva afició present tot i que el potencial del Terrassa és el que és, i l'objectiu de la UE Valls de la temporada, també. El camí cap a la permanència s'enfila a partir de Joan Antoni Pallarès a la plantilla posterior a la derrota. L'actitud va ser engrescadora tot i que hi ha deures per resoldre ben aviat perquè a Tercera gairebé ningú perdona.

ALLARES

Temps de reflexió per extreure aspectes positius i per fugir de negativismes. Molts no tenen experiència a la nova latitud futbolística i els veterans assumeixen un paper fonamental per pair bé resultats insatisfactoris com el de l'altre dia.

 El Castelldefels, pròxim rival, va imposar-se a Menresa. El curs passat el va acabar tretzè a la taula d'un grup amb més equips i en què només van jugar-se 27 jornades. Els últims quatre duels com a local no els va guanyar. El següent, diumenge a les 12 hores i contra els vallencs.