La UE Valls accelera: més entrenaments i amistosos contra rivals de Tercera

El Sant Just serà, dissabte, el primer dels equips que passarà pel Vilar, i no serà pas l'únic. Joan Antoni Pallarès deixa enrere el procés d'adaptació després de la llarga aturada i afronta ja el tram decisiu que els permeti arribar en condicions a l'inici de curs.

Primer mes i ara sí, s'inicia la fase decisiva del llarg estiu. Ja no és hora de familiaritzar-se amb la pilota i l'entorn, ara s'acosten les quatre setmanes de feina més importants de la història de la Unió Esportiva Valls per debutar en condicions a la Lliga el mes vinent. Així, l'agenda d'amistosos canvia de direcció arran de les suspensions dels duels contra el Montblanc, el Gandesa i la Pobla B. La COVID genera dubtes entre els rivals de menor entitat a l'hora de pactar partits i Joan Antoni Pallarès ha tirat pel dret. Dissabte rebrà el Sant Just i la setmana vinent perfila dues proves més, una d'elles contra la Pobla. Tot seguit també es preparen altres compromisos davant l'Europa i el Manresa. Més competició i més entrenament amb quatre sessions per setmana.

ue valls

L'únic entrebanc greu a la infermeria el protagonitza Marcel, que serà baixa prop de mes i mig per culpa d'una lesió que arrossega des de principis d'any. Mentrestant, Sergi Masqué no va treballar ahir per molèsties al turmell. L'equip està bé i respon als desitjos del cos tècnic.

I resignació per la inexistència encara d'un calendari a Tercera. La Lliga es dividirà en dos subgrups tot i que la Federació Catalana encara no ha definit la graella de creuaments. La temporada començarà el 18 d'octubre.