Un positiu per coronavirus posa en quarentena la residència Ballús de Valls

S’ha detectat un cas positiu de coronavirus en un dels entorns de risc. En concret a la residencia Ballús de Valls. En concret a la residencia Ballús. L’afectada és una de les treballadores del centre. Actualment els 59 usuaris estan confinats a les seves habitacions i 16 treballadors de baixa sota sospita.

El positiu d’una de les infermeres aquest cap de setmana ha motivat en el confinament de tots els residents de la residència Ballús a les seves habitacions. En total són 59 els avis que conviuen actualment en aquesta residència concertada per a la gent gran situada a la carretera del Pla, a Valls.

HI PODRIA HAVER UN SEGON CAS

Abans de la detecció d’aquest cas, el centre ja havia confinat 19 residents a les seves habitacions per la presència de símptomes compatibles amb la malaltia, si bé cap d’ells ha desenvolupat fins el moment problemes respiratoris. La problemàtica per l’equipament però, es troba especialment en el seu personal. A banda de la infermera que ha donat positiu, entre els treballadors del centre es sospita d’un segon cas que es podria trobar afectat i s’ha confinat 16 treballadors que havien estat en contacte amb el cas declarat.

Per això, els responsables de la residència s’han vist obligats a redistribuir personal d’altres tres residències que gestionen al territori per fer front a les necessitats del centre de Valls, on també han rebut la col·laboració del Centre d’Assistència Primària de Valls.