L'espectacular cas de la UE Valls

Fa dos mesos la UE Valls era penúltima, no sabia guanyar i tenia un peu a la Segona. O això podia semblar per a tothom menys per al seu tècnic, Joan Antoni Pallarès, que és ja la revelació del futbol humil de Catalunya.

Vuit jornades sense perdre amb set victòries i un empat davant equips i camps de tota mena que no han trobat el mode de frenar la Unió Esportiva Valls. Són vuit partits en què la defensa tan sols ha encaixat tres gols i en què l'atac en suma 14. Sens dubte, un dels millors moments de la història del primer equip.

Aquest cap de setmana començarà una segona volta en què no caldrà sumar 26 punts com en la primera per garantir la permanència, tot i que aquesta és l'única meta dels vallencs, encara a set punts de la plaça de promoció per pujar a Tercera Divisió. La permanència virtual podria ser realitat quan els de l'Alt Camp acumulin unes 6 victòries més. Quan s'assoleixin els deures serà temps d'analitzar si es pot assolir alguna altra fita.

El Vista Alegre-Valls de dissabte suposarà l'inici de la recta final de la temporada de l'equip de moda del futbol amateur català.