L'Alt Camp tampoc vol a Millo

Els alcaldes de l’Alt Camp demanen la dimissió d’Enric Millo després de les càrregues policials de l’1 d’octubre i l’han declarat persona non grata a la comarca.

El text aprovat per unanimitat a l’Alt Camp acorda demanar la dimissió del delegat del govern a Catalunya, Enric Millo. El consideren un dels principals responsables de l’actuació violenta i desproporcionada del dia 1 d’octubre en molts col•legis electorals, també de l’Alt Camp, i el declaren, per això, persona non grata a la comarca. A més, la moció aprovada exigeix la retirada dels agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil enviats durant aquests dies a Catalunya. 

La moció la van aprovar primer els alcaldes de l’Alt Camp i després el ple del consell Comarcal. El text també reconeix el comportament cívic i pacífic de les persones que diumenge van votar i dóna tot el suport a les persones ferides durant les càrregues policials.

La moció es va aprovar en un ple extraordinari i urgent i també demana la mediació i el suport de les institucions europees i la comunitat internacional..