Autocrítica del Club Bàsquet Valls abans de rebre a casa l'Andorra B

L'error no pot repetir-se. Una sola frase que sintetitza els pensaments del vestidor del Club Bàsquet Valls, després de perdre per 40 punts en el primer desplaçament de la temporada a l'EBA. Dissabte tornaran a casa per creuar-se amb el filial andorrà.

El 97 a 57 a Vic és aigua passada però ha de servir de lliçó a Valls, després d'una pretemporada il·lusionant farcida de victòries i incorporacions de primer nivell. Malgrat que des del club alerten que la Lliga EBA és tan exigent que ningú pot garantir lluitar per una plaça a la part alta, el mateix vestidor admet que la derrota del cap de setmana té una causa concreta.

Portem dues jornades i els de l'Alt Camp sumen un triomf i una derrota. A casa s'han mostrat inexpugnables, tant a la Lliga Catalana com a la mateixa EBA, sempre amb victòries còmodes. Però, de moment, l'assignatura suspesa és la mateixa que la del curs anterior: elevar el nivell mostrat a domicili. Mentrestant, el nord-americà DIONTÉ Adams continua sent baixa, a l'espera de resoldre problemes burocràtics.

El Valls-Andorra B es jugarà dissabte a tres quarts de sis de la tarda. Una hora i quart després, a les 7, el CBT debutarà a l'altre grup de la Lliga EBA. Els blaus van ajornar les dues primeres jornades de Lliga d'aquesta temporada.