ERC governarà finalment en solitari a Torredembarra

Finalment Torredembarra no tindrà un govern de 13 regidors, sinó que el conformaran només els 9 obtinguts per Esquerra Republicana el passat 26 de maig. Així serà després que les bases republicanes no hagin acceptat un acord per ampliar el govern amb el PSC.

Després de tres dies de negociacions i consultes internes un cop Esquerra i el PSC havien posat damunt la taula el passat dimarts un possible acord de govern de 13 regidors, finalment els republicans han decidit fer valer la seva majoria absoluta de nou regidors al plenari per a governar en solitari els propers quatre anys.

D'aquesta manera acaba el pacte entre les dues formacions que ha permès l'estabilitat del municipi durant el darrer mandat arran d'uns resultats electorals que, segons la militància d'Esquerra, dibuixa un nou escenari per als propers anys.

Un Rovira que ha manifestat la seva voluntat de continuar buscant consensos amb uns socialistes que són també responsables d'alguns dels projectes ja engegats al consistori.

Per tot això, els socialistes han manifestat a través d'un comunicat que no entenen aquesta decisió i han anunciat que exerciran una oposició responsable i sense estridències en defensa dels interessos del municipi.