Un centenar de persones tallen la rotonda de Torredembarra per demanar la seva reobertura total

Més d'un centenar de veïns de Torredembarra i de la Urbanització Brises del Mar han respost aquest divendres a la primera convocatòria de talls de carretera per a protestar per la col·locació de murs de formigó a la rotonda d'accés de l'AP-7 a Torredembarra. Els talls han provocat importants col·lapses i han obligat a obrir la circulació de camions entre Torredembarra i El Vendrell per l'N-340.

Al punt de les sis de la tarda els primers veïns de Torredembarra tallaven la rotonda d'accés a l'AP-7 per la seva entrada en direcció nord. Pocs minuts després ho feien a l'entrada en direcció sud els veïns de la urbanització altafullenca de Brises del Mar, que han recorregut en manifestació el camí que separa la urbanització de la rotonda. En total més d'un centenar de persones

D'aquesta manera, i fins a les vuit del vespre, s'han fet diversos talls de cinc minuts en cada punt de la rotonda, tal com especificava el permís per a la manifestació atorgat. Un punt d'aquests talls però ha estat tallat en tot moment davant la negativa dels manifestants a fer talls intermitents.

Un fet que ha provocat llargues cues de camions a l'N-340 i que han fet que els Mossos d'Esquadra hagin obert la circulació per aquesta via als camions fins a l'entrada de l'autopista al Vendrell, tram normalment restringit des de fa un any als vehicles pesants.

Un any que és el temps que porten reclamant els veïns la reobertura total de la rotonda. Uns talls que es repetiran els dos propers divendres 14 i 21 de juny en el mateix horari.