Torredembarra tindrà platja per a gossos aquest estiu

Els gossos tindran el seu espai a la platja de Baix a Mar de Torredembarra aquest estiu, tal com ja es duu a terme en altres municipis de la Costa Daurada. Es tracta de 2.000 metres quadrats ubicats enfront de la pista de la plaça de les Remendadores.

El consistori torrenc ha obert aquest dimecres una consulta pública prèvia per a l'elaboració d'una ordenança reguladora de l'ús d'aquesta futura platja. D'aquesta manera, la ciutadania podrà participar en la regulació dels usos, obligacions, recomanacions i normes de convivència de l'espai, així com les sancions aplicables en cas d'incompliment.

Des de la regidora de Benestar Animal torrenca es defensa que d'aquesta manera, es podrà donar resposta a les nombroses peticions de la ciutadania que té mascotes i volen gaudir de la platja amb elles.

Des del consistori també recorden que la nova Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals preveu que els ajuntaments promoguin l'accés a platges i altres espais públics d'aquells animals de companyia que no constitueixin risc per a les persones, altres animals o el mobiliari urbà.