Cèvol - Voleibol Saragossa (0-3)

Decepció a les files del Voleibol Torredembarra al caure per zero sets a tres davant el Voleibol Saragossa en l'última jornada i perdre la categoria. Una derrota clara i justa que condemna els torrencs a tornar a 1a Divisió dues temporades després d'haver ascendit a Superlliga-2. El partit era una final, qui perdia baixava, i el conjunt d'Iñaki Bescós va notar la pressió.

El Torredembarra no va trobar en cap moment la forma d'atacar el bloqueig dels aragonesos i amb molts errors no forçats es va anar desesperant punt a punt. El Saragossa va dominar el primer set des de l'inici i malgrat els intents dels locals d'acostar-se al marcador se'l va acabar emportant per 19-25. Un primer període que va fer molt mal al conjunt torrenc, que totalment desdibuixat, va desaparèixer de la pista en un segon set que va acabar 12-25 amb alegria a una banda, i cares amargues a l'altra.  Amb un tercer set encara per jugar estava ja tot decidit i l'avantatge de 0-2 feia que el Saragossa enviés als locals a 1a Nacional. Al tercer període ja intranscendent, el Torredembarra ho va intentar amb més cor que cap, la sort, però, tampoc els va acompanyar i els visitants van tancar el partit amb un 21-25.

El pitjor dels destins per al Cèvol ha arribat després d'encadenar set derrotes consecutives que han coincidit amb la millora més que notable d'un Voleibol Saragossa que ha guanyat 5 dels últims 7 partits.