El Cèvol pot rascar d'aquí alguna cosa de profit

No hauria sigut coherent exigir al Cèvol Torredembarra que sumés davant L'Illa Grau i el San Roque, dos favorits al "play-off". Malgrat això, Els d'Iñaki Bescós van complir i fregar la sorpresa, especialment al Sant Jordi davant el líder invicte. Que els efectius menys inexperts de la plantilla han après amb el pas de les jornades és indubtable, però ara és hora d'assolir alguna victòria que millori la taula.

Els torrencs són tercers per sota amb quatre punts en vuit jornades de Superlliga 2. Balàfia a domicili, Xàtiva a casa i Saragossa a l'Aragó, les tres últimes parades del 2022. El pròxim compromís davant el Balàfia i el posterior contra el Xàtiva seran els més incòmodes del que resta d'any, ja que el Saragossa ocupa la penúltima posició.

Un Balàfia lleidatà nouvingut i que se situa nou punts per damunt del Cèvol després de signar resultats meritoris com la derrota per la mínima contra el Volei SPiSP.Aquest dissabte a les 16 hores, Balàfia - Cèvol sense dos dels lliures de l'equip, Òscar Aliseda i Jair.