Que el Cèvol acabi cinquè depèn d'un favor del Muro

Si el Cèvol suma un punt més que el Xàtiva aquest dissabte (18 hores), millorarà la sisena posició de l'any del debut a Superlliga 2. En cas contrari, podria caure al setè lloc en funció del que succeixi al Sant Jordi contra el Natació Sabadell.

Els d'Iñaki Bescós igualen a la taula amb els valencians abans del Cèvol - Natació Sabadell i el Muro - Xàtiva d'aquest cap de setmana. El Muro és vuitè i pot encara baixar fins a la novena plaça. En paral·lel, gairebé, hi ha el Mediterrani de Castelló, que visita la pista del gairebé inexpugnable L'Illa Grau.

És pràcticament impossible que el líder ensopegui perquè només ho ha fet un sol cop, la setmana anterior contra el Barça, i perquè es juga acabar com a campió la fase regular. 

Salvar el desplaçament a les Illes Canàries contra el Sayre tot i la plaga de baixes ha facilitat que els torrencs recuperen la dinàmica positiva, però no pas que depenguin d'ells per assolir la cinquena posició, la tercera entre els participants que quedaran fora del 'play-off'. El més rellevant, segons el cos tècnic, acabar bé la fase regular per deixar un bon sabor de boca entre vestidor i entorn.

El Natació Sabadell va pujar el curs passat i és penúltim amb 14 punts, 12 per sota del Cèvol. Només descendeix el cuer, així que fa temps que no pateixen per la permanència.

No ha estat un mal debut a la segona divisió del voleibol per als del Vallès Occidental. L'anada va acabar amb victòria de la Torre per 1 a 3. David Sanllehí, per motius laborals, se suma a les permanents absències de Ruben Antequera, Ludwig i Javi Naya.