Torredembarra retira la pancarta per la llibertat dels presos de l'antic ajuntament

 

Torredembarra tampoc llueix ja en dependències municipals la pancarta que demanava la llibertat dels presos polítics. El consistori torrenc l'ha retirat pocs minuts abans de tres quarts d'onze del matí.

El consistori torrenc l'ha retirat pocs minuts abans de tres quarts d'onze del matí després de rebre un requeriment aquest mateix divendres de la Junta Electoral que l'instava a retirar la pancarta situada a la façana de l'edifici de l'antic ajuntament a la http://esadir.cat/entrades/fitxa/id/5074" style="padding-bottom: 2px; background-image: url("/../../../../../images/squiggle.png"); background-repeat: repeat-x; background-position: left bottom; cursor: default; color: rgb(102, 102, 102); font-family: "Open Sans", Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 16px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 300; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;">Plaça de la Vila abans de les tres de la tarda.

El requeriment de la Junta Electoral arriba després de la denúncia presentada pe.r Ciutadans la passada setmana tant contra l'ajuntament torrenc com contra altres set ajuntaments de la demarcació. Una pancarta que des del consistori ja han apuntat que tornarà a la seva ubicació tan bon punt passin les eleccions del 10 de novembre.