Reforcen la mobilitat, neteja i seguretat per Santa Tecla

L’Ajuntament de Tarragona reforçarà els serveis de mobilitat, seguretat i neteja durant les festes de Santa Tecla. Com a principals arguments: s’implementarà una nova línia d’autobús urbà que unirà els dos aparcaments dissuasius de les entrades de la ciutat per facilitar l’accés al centre, i es combatrà el “Botellon” amb una major presència policial als punts de concentració, però també perseguint la venda d’alcohol.

L’Ajuntament de Tarragona reforçarà els serveis de neteja, seguretat i mobilitat durant les festes de Santa Tecla. Entre el 15 i el 23 de setembre una nova línia d’autobús unirà els aparcaments dissuasiu de l’Horta Gran i del Nou Estadi travessant el centre de la ciutat. L’autobús farà el recorregut en els dos sentits cada mitja hora durant totes les tardes, i també durant els matins dels dies centrals de la festa.

El nou servei especial s’afegirà al bus nocturn i també al bus llançadora fins a l’Anella Olímpica programat pel concert de Mago de Oz.

A banda de reforçar els serveis dels transports metropolitans, el consistori tarragoní també preveu incrementar la presència policial amb atenció especial per combatre les concentracions de joves per beure alcohol al carrer. En aquest sentit, a banda dels punts de concentració també es vigilarà la venda d’alcohol.

La neteja serà un altre dels punts on el nou consistori incidirà en la seva primera Santa Tecla. Ho farà incrementant el nombre de lavabos mòbils al carrer fins als 25 orinaris i les 58 cabines, 22 dels quals adaptades. També s’instal·laran contenidors de brossa selectiva als punts de concentració de gent.