El Minipop exhaureix les entrades amb Carlos Sadness i Quimi Portet de caps de cartell

Se celebrarà aquest cap de setmana, a partir de divendres, al passeig de les palmeres. Una novena edició que ja ha esquitxat de color el final de la rambla de Tarragona.

Enguany l'entrada al Minipop la marcarà el sol, dibuixant l'ombra del nom del festival sobre l'última coca de la rambla nova. Amb aquesta construcció efímera, els organitzadors volen donar la benvinguda als assistents, que gaudiran de desenes d'activitats i concerts, aquest cap de setmana, al passeig de les palmeres. Destaquen noms com Carlos Sadness, Quimi Portet o El Petit de Cal Eril. També es podran veure Nyandú, Xarim Aresté o Germà Aire, entre altres.

A banda dels concerts, l'espai estarà replet d'activitats culturals pensades perquè els més petits les comparteixin amb pares i mares. Hi tornarà la 'silent disco', aquest any amb punxadiscos en directe, en col·laboració amb el programa radiofònic de Lluís Gavaldà 'Cel Obert'. A banda, tallers de treballs manuals, musicals i inclús de literatura, per a totes les edats.

Tot en l'espai que el va veure néixer, el passeig de les palmeres, sense el qual, l'organització no concep el Minipop. Asseguren que totes les edicions tenen problemes per organitzar-hi el festival, i encara que hagin plantejat altres escenaris, continuaran lluitant perquè s'hi celebri al passeig, sigui quin sigui el color polític que governi a partir d'ara. La regidora de turisme en funcions també els dóna suport en la ubicació.

Més enllà d'aquesta polèmica, el festival es troba en plena forma, ja ha exhaurit totes les entrades pel cap de setmana. L'any vinent celebraran la desena edició.