×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

Tarragona celebra l'Any nou xinès amb dansa i representacions culturals

Aquest any, la comunitat xinesa ho celebra més que mai perquè han entrat a l'any del Porc, animal de gran simbolisme. La plaça Corsini va ser la seu de tot tipus d'activitats amb la cultura oriental com a protagonista.

Dansa, música, cultura i gastronomia xinesa a Tarragona. Aquest dissabte la plaça Corsini va acollir la celebració de l’any nou xinès. És el segon cop que la ciutat celebra obertament aquesta entrada d’any, enguany, segons el seu horòscop, l’any del porc, considerat l’animal més generós i honest.

La plaça es va omplir per la comunitat xinesa i també dels tarragonins que van voler aprendre una mica més de la seva exòtica cultura. Es calcula que a la ciutat hi viuen prop de dos mil xinesos.

A primera hora del matí, prop d’un centenar de persones van participar a la Cursa de l’Horòscop, que va recórrer el centre de la ciutat.

Un cop finalitzada l’entrega de premis de la cursa, es va donar pas als espectacles de dansa i a les representacions culturals, protagonitzades pels dracs. Enguany amb una major participació de la ciutat.

Diferents entitats de xinesos de la ciutat són les que han organitzat aquesta celebració, entre ells els més de seixanta estudiants del país asiàtic que ja van omplir de cultura xinesa el Campus Catalunya la setmana passada.