×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

Generalitat i Ajuntaments escenifiquen el front comú pel Corredor Mediterrani

Les diferents reunions d'aquesta setmana dels ajuntaments del territori al voltant del Corredor del Mediterrani han culminat aquets divendres amb una trobada amb el secretari d'Infraestructrues de la Generalitat. Les dues parts han acordat un front comú davant el Ministeri de Foment per demanar una millor execució de l'obra

Generalitat i Ajuntaments del territori faran arribar la seva posició comuna al voltant del projecte del Corredor del Mediterrani al Ministeri de Foment. Així ho han acordat aquest divendres en la reunió que han dut a terme a Tarragona i que ha reunit els principals municipis i el secretari d’Infraestructures del govern català Isidre Gavín i que arriba després d'una setmana plena de reunions entre els diferents consistoris per a consensuar una posició comuna.

En aquesta s'ha refermat l'acord al voltant de les infraestructures ferroviàries arribat al mes d'abril d'enguany entre govern i ajuntaments i que creuen ha de ser el document bàsic al voltant del qual s'articuli el projecte definitiu del Corredor a casa nostra. És per això que han acordat crear diverses grups de seguiment del mateix.

La reunió ha estat precedida aquest mateix divendres d'una taula de debat organitzada per la Cadena ser al Teatre Tarragona on hi han participat agents tant polítics com econòmics. Aquests han tornat a remarcar la importància de la infraestructura en l'activitat econòmica i han denunciat els incompliments del govern central al respecte en els darrers anys.