El sector turístic tanca un any positiu amb la Nit del Turisme

L'areolínia Jet2 i els ajuntaments de Cambrils i Figuerola del Camp van ser els protagonistes pel que fa a guardons de la 28ena edició de la Nit del Turisme que organitza la Diputació de Traragona. En aquesta es va fer balanç d'un any en general positiu i es va fer una crida a adaptar-se a les necesistats d'un visitant cada cop més exigent

Després de no celebrar-se l'edició del 2017, la Nit del Turisme, organitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, va tornar amb un format i un escenari renovats a la Tarraco Arena Plaça. La gran triomfadora de la nit, l'aerolínia Jet2, que va rebre el premi Costa Daurada per la seva gran aposta tant per l'aeroport com per l'oferta turística del territori. Des dels seus responsables van refermar aquesta aposta, però també van llançar l'avís de que la Costa Daurada ha de continuar potenciant les seves excel·lències davant de destins més econòmics.

Una advertència ben rebuda des d'un Patronat que va destacar que, tot i el lleuger descens de visitants d'aquest 2018, que diuen estabilitza el sector després de les xifres records del 2017, la dinàmica és positiva, treballant per a mostrar una oferta cada cop més diversificada i enfocada a oferir una experiència única al visitant.

Els altres guardons d'aquest 2018 van recaure al Patronat de Turisme de Cambrils per la seva campanya en que animaven als visitants a enviar postals del municipi durant la seva estada i l'ajuntament de Figuerola del Camp, per la ruta literària instal·lada al llarg del poble.