×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

L'atleta Laura Centella, premi Pere Valls i Recasens

La integrant del Nàstic és campiona de Catalunya i subcampiona d'Espanya en la modalitat juvenil de 400 metres. També va ser semifinalista continental. La jornada reconeix els resultats dels integrants de la secció d'atletisme del Nàstic i també atorga un seguit de distincions a persones o entitats amb una trajectòria destacada durant la temporada anterior.

Entre els homenatjats, la llançadora de martell de Torredembarra, Berta Castells, l'Escola SOLC i el jutge atlètic de major categoria del territori, Ferran Adell. Pere Valls i Recasens va ser directiu del Nàstic i president de la secció d'atletisme durant 34 anys, a més de jutge i directiu de la Federació Catalana d'Atletisme. Galo Beltran ha dissenyat l'espectacular trofeu d'enguany, de fusta i alumini. Ell mateix va ser el creador de les medalles de Tarragona 2018.

La cinquena edició dels Premis Pere Valls i Recasens s'han celebrat a la Casa Canals de Tarragona i també han servit per mencionar la tasca del representanr territorial de l'Esport, Joan Plana.