El CBT aprova amb nota

Berni Álvarez qualifica d'excel·lent l'inici de temporada a la Lliga EBA. Després de cinc jornades els blaus sumen quatre victòries i dissabte rebran a casa la visita del Salt, de la part baixa.

El CBT ha trobat la manera de superar els primers entrebancs greus de la temporada que han impedit entrenar en condicions amb la totalitat de la plantilla. L'estiu va ser còmode però la càrrega de minuts combinada amb les incompatibilitats laborals dels dos jugadors interiors, Pape Mbaye i Ferran Torres, ha generat mancances importants de forma física. El cos tècnic treballa per apaivagar aquestes dificultats mentre deixa de nou entre cotons els seus pivots. En qualsevol cas Berni se sent encantat pel rendiment d'un vestidor que és segon de l'EBA només per darrere de l'Igualada.

Dissabte a les 19 hores els del Serrallo jugaran a casa contra el Salt, un rival a qui vam veure perdre a TAC12 contra el Club Bàsquet Valls. Els gironins s'han reforçat amb el serbi Stefan Radojkovic però no guanyen des de la jornada 1.

L'única derrota del CBT aquest curs va ser justament a casa, dues setmanes enrere.