Enrique Martín, nou entrenador del Nàstic

El veterà tècnic de 62 anys ocuparà la vacant deixada per José Antonio Gordillo, destituït com a cuer a tres punts de la permanència a Segona. La notícia s'ha fet esperar 24 hores més de les previstes.

Clàssic de les banquetes de la categoria de plata, no ha estat el primer cop que Enrique Martín sona amb força per aterrar a Tarragona. Amb experiència dilatada a la Segona Divisió, l'últim cop que va treballar a Catalunya va ser l'any 2003 i a les files del Terrassa. La seva darrera oportunitat a la Lliga va ser a les files de l'Albacete, el curs passat, per frenar un incendi similar al que pateix ara el Nàstic. I és que el navarrès ha estat gairebé sempre la típica opció de clubs que pateixen per la permanència.

Enrique Martín es farà càrrec del Nàstic aquest mateix dimecres i en la primera sessió de treball posterior al comiat de Gordillo. Aquesta es realitzarà a partir de les 18 hores. Just abans, a les 17 hores, serà presentat oficialment.

L'entrada de Martín provoca l'adéu del preparador físic local, Jordi Abella. S'ha convertit en un clàssic que un home de la casa com Abella caigui cada cop que hi ha fluctuacions a la banqueta.

Foto: LaLiga