Lugo - Nàstic (1-0)

Poc ha necessitat el Lugo per ser superior a l'última proposta grana d'un José Antonio Gordillo que serà destituït les pròximes hores. El Nàstic és el cuer de la Segona Divisió amb sis punts i a tres de la zona de permanència.

Al minut 42 Pita ha aconseguit l'únic gol del partit per deixar contra les cordes Gordillo, que ha afrontat el duel a Galícia conscient que el seu futur al club corria perill. L'equip no ha mostrat símptomes contundents de millora tot i la tornada d'Albentosa en defensa i pateix moltíssim les baixes per lesió. També les limitacions estivals de la plantilla, que ha aconseguit una sola victòria en deu jornades.

Malgrat que Barreiro ha fregat la igualada poc abans del final el marcador no ha experimentat cap canvi i la derrota provocarà el relleu del tècnic al Nàstic. El Consell d'Administració es reunirà aquest dilluns, Gordillo dirigirà encara la primera sessió matinal i aviat es podria saber qui és l'escollit per capgirar una situació d'alarma en majúscules. Diumenge a les 12 del migdia l'Oviedo passarà pel Nou Estadi.