El Nàstic i Promoesport trenquen vincles esportius i econòmics

El Gimnàstic de Tarragona i Promoesport trenquen una relació de més de 5 anys. Un ascens a la categoria de plata i el manteniment de la categoria durant les 4 temporades següents. Aquests han estat els èxits de la col·laboració entre el club grana i Promoesport, que des d'avui estarà desvinculada del club.

Fa setmanes que es parla de la desvinculació econòmica i esportiva de l’agència de representació de futbolistes, promoesport, amb el Gimnàstic de Tarragona. La presentació del nou director esportiu, Arnal Llibert, era la segona parada en aquest camí que ha acabat desembocant en la desvinculació total de Promoesport amb el Nàstic.

Aquest matí el president, Josep Maria Andreu, i Rodri, el màxim responsable de Promoesport, han anunciat que la relació es trenca en tots els fronts. Recordem que José Rodríguez Baster va adquirir fa cinc anys el 10 per cent de les accions del Nàstic, ampliant al 20 per cent als anys posteriors.

Un percentatge important que ara es repartirà amb la resta d’accionistes. El mateix Rodri afirma estar satisfet amb aquesta etapa al costat de Josep Maria Andreu, però ha declarat que si hagués de canviar alguna cosa, és que no hauria comprat accions del Nàstic.

Tots dos asseguren que és una decisió llargament reflexionada, i presa en consens per totes dues bandes. Volen fer vista enrere i quedar-se amb els aspectes positius de la relació. Un ascens a la categoria de plata i el manteniment de la categoria durant els 4 restants. Consideren que han complert amb els objectius i que només els queda una frustració, no haver viscut l’ascens a primera.