Pablo Fernández fa volar el Nàstic

Gran passa endavant del Nàstic per assegurar-se la promoció d'ascens. La victòria per un gol a zero davant el Celta Fortuna torna a deixar a l'equip de Dani Vidal vuit punts per sobre de la sisena posició quan només en falten quinze per jugar-se. El dia que més falta feia i davant un rival directe, el conjunt grana ha tornat a fer d'equip gran. El Nàstic ha sabut pressionar a dalt, però també replegar-se a camp propi quan ha fet falta. Al davant ha aparegut la qualitat individual en el moment oportú. 

PRIMERA MEITAT SENSE OCASIONS CLARES

I és que el filial del Celta ha saltat al Nou Estadi sense por i ha desafiat la pressió altíssima d'un Nàstic molt valent. Les primeres arribades han estat per als visitants. La resposta grana ha arribat per partida doble, encara que també sense acabar de rematar.

INICI DE SEGONA MEITAT DECISIU

Després de passar per vestidors, sortida de nou amb tromba dels de Dani Vidal, que aquest cop sí que han trobat el camí del gol. Gran jugada per banda esquerra entre Andy i Jaume Jardí. La centrada mil·limètrica del de Reus no l'ha desaprofitat un Pablo Fernández sempre preparat per rematar. Setena diana de la temporada per al davanter i quarta assistència de Jardí.

DDR_Nastic_2.jpg

DEFENSA DE FERRO

Amb encara més de mitja hora de partit per jugar-se, el Celta Fortuna ha anat a buscar l'empat amb tot. Els gallecs han acabat tancant al Nàstic a la seva àrea, però els tarragonins són l'equip menys golejat de la categoria. Varo no ha hagut de fer cap aturada de mèrit en 90 minuts.

ARA A SEGELLAR LA PROMOCIÓ

Ara el Nàstic estarà dues jornades sense jugar davant la seva afició. Per endavant els grana tindran dos partits als camp de la Cultural Leonesa i el Sabadell. Allí esperen certificar definitivament la posició de play-off.

DDR_Nastic3.jpg