El pàdel es jugarà al mig de la plaça Verdaguer

La imatge de jugadors de pàdel envaïnt espais cèntrics de Tarragona es repetirà ben aviat. No serà la plaça Corsini, en aquest cas, sinó la Verdaguer la que acollirà la fase final del nou torneig màster Fem Pàdel, Fem Esport, Fem Tarragona. Una competició organitzada per l'empresa Padel Nuestro, amb la col·laboració del patronat municipal d'Esports, i que durarà gairebé dos mesos.

Començarà el pròxim dilluns, 15 d'abril, i s'allargarà fins al 8 de juny. L'epicentre de la primera fase tindrà tres seus: les pistes municipals del Serrallo i Sant Salvador, així com les instal·lacions del Nàstic. Tot això serà durant l'abril i el maig, perquè la primera setmana de juny tota l'atenció es traslladarà a la plaça Verdaguer per fer-hi semifinals i finals.

PUJAR EL NIVELL A TARRAGONA

Esdeveniments com aquest pretenen fer créixer el nivell del pàdel a la ciutat. I és que actualment són molts els tarragonins que el practiquen, però hi ha la voluntat de fer un salt qualitatiu endavant.

De moment ja hi ha més de 300 inscrits, però la xifra final podria rondar els 400. Hi haurà jugadors i jugadores des de primera fins a cinquena divisió. Les últimes places, disponibles fins a aquest dijous al web tourpadelnuestro.es.