L'Espai Familiar de Tarragona torna al Parc de la Ciutat

Ara que arriba el bon temps els impulsors de l'Espai Familiar de Tarragona han aprofitat per tornar al Parc de la Ciutat. Aquest espai de jocs i relació va haver de resguardar-se a la sala d'actes de l'Institut Municipal d'Educació, l'IMET, durant els mesos d'hivern.

El fet de tornar a l'aire lliure permet ampliar el nombre de famílies participants i dona més recursos als infants d'entre 18 mesos i quatre anys que en formen part.

L'Espai Familiar permet als infants canviar els ambients lúdics habituals i conèixer nous companys de jocs. Les mares i pares també valoren gaudir d'aquest entorn que els posa en contacte amb altres famílies que viuen processos de criança similars.

parc_ciutat_infants.jpg

La qualitat de les joguines que l'Espai Familiar posa a l'abast dels infants és un dels altres punts forts de l'activitat que valoren mares i pares. L'Espai Familiar de Tarragona es du a terme cada dijous de 17 h a 19 h i no cal inscripció prèvia per participar-hi. També és així en el cas de l'Espai Nadó, que es realitza els divendres al matí a l'IMET per a infants nascuts el 2023 i 2024.

Paral·lelament, està en marxa el projecte Arts en Família fins al 25 de maig. És una proposta lligada a la música, als sentits i als moviments per a infants de zero a tres anys que es du a terme quinzenalment i de forma gratuïta a l'IMET.