Bona ratxa malgrat els múltiples entrebancs

Contra tot pronòstic, el Club Bàsquet Tarragona està travessant una bona ratxa de resultats. Les lesions no han parat de castigar els de Berni Álvarez, que estan disputant la recta final de temporada amb, com a molt, vuit jugadors del primer equip disponible. En alguns partits, com el darrer a la pista del Roser, la xifra ha arribat a ser de sis, havent de completar la convocatòria amb jugadors del B i del júnior.

No obstant els ja incomptables entrebancs mèdics, els de blau se'n van sortint. No han abandonat la part alta de la classificació en tot el curs i encara no cal descartar matemàticament la classificació per al play-off d'ascens. Tot i les múltiples baixes, els tarragonins acumulen tres victòries consecutives.

El dur cop de realitat amb pallissa inclosa contra el líder Santfeliuenc va suposar un punt d'inflexió, ja que des de llavors els de Berni Álvarez han encadenat triomfs contra dos rivals de mitja taula, el Navàs i el SESE, i contra el Roser, un rival directe. Els del Serrallo s'han acostumat a nedar contra corrent, demostrant una fortalesa mental admirable.

Què seria del CBT sense la plaga de lesions enguany? Ningú ho sap, però si els de blau han pogut mantenir-se tot l'any entre els millors, la lògica diu que, amb menys problemes físics, el Club Bàsquet Tarragona tindria moltes més opcions de retornar a la LEB Plata.